Palveluni sinulle

 

ENKELITULKINTA / - KANAVOINTI TXT, MESE, SP

Kesto vaihtelee • 40 - 60 €

Teen Enkelitulkinnan keskimäärin 1 - 3 aiheeseen / asiakkaan kysymykseen intuiota ja eri kortteja käyttäen, usein teen tulkinnan useammassa osassa enkeleiden ja muiden taivaan voimien ohjeiden mukaisesti. Aiheiden määrän ja kysymysten tarkemman muodon lisäkortteineen saan usein intuitiivisesti. Etukäteen on vaikea sanoa, kuinka nopeasti teen tulkinnan kokonaisuudessaan sillä haluan varmistua viestien oikeellisuudesta toimimalla aina silloin, kun tunnen kaiken olevan kohdallaan tulkintaa varten.

 

PUHELINTULKINTA / - KANAVOINTI

Kesto vaihtelee • 30 - 70 €

Soitan asiakkaalle sovittuun aikaan, puhelun aikana hän voi esittää kysymyksiä tai aiheita, joihin toivoo vastauksia tai selvyyttä. Välitän hänelle tietoja intuitiivisesti tai korttien kautta kanavoituna. Puheluun valmistautumiseen lähetän etukäteen ohjeet. Puhelun aikana saatan myös tehdä / kanavoida puhdistuksia, ym. mikäli näen tai koen niitä tapahtuvan. Puhelun kesto yleensä noin 10 - 30 min. Voi olla pidempikin. 

 

 

PIKATULKINTA

Kesto vaihtelee • 10 - 20 €

Yleensä pikatulkinnassa otan enkeleiltä intuitiivisesti tai korttien välityksellä henkilölle vastaan yhden aiheen viestin / yhden viestin, joka voi olla myös vastaus hänen lähettämäänsä kysymykseen. Kysymyksen muotoa saatan hieman muuttaa, mikäli saan siitä intuitiivisesti viestin

 

 

ENKELITAPAAMINEN

Kesto vaihtelee • 60 - 90 €

Monipuolinen tapaaminen, jossa ei ole etukäteen asetettu mitä tulee tapahtumaan. Poikkeuksena mikäli asiakkaalla on selkeä toive, se huomioidaan. Usein tapaamisessa vastaanotan intuitiolla viestejä, keskustelen, neuvon, saatan tehdä puhdistuksia, hoitoja tai tulkintoja. Hinta määräytyy intuitiivisesti. Samoin käytetty aika joka on yleensä välillä 60 - 90 min. 

 

 

ENKELIHOITO, LÄHI- / ETÄ-

Kesto vaihtelee • 15 - 70 €

Lähi- / etähoitona voin välittää enkelienergiaa esim. käsieni kautta hoidettavalle alueelle tai kohteeseen tai yleisesti pyytää henkilölle hoitoa niin henkiselle kuin fyysisellekin puolelle. Molemmissa tapauksessa teen tarvittavat suojaukset, puhdistukset. Hoidon asetan välillä jatkumaan niin monta tuntia / päivää kuin sillä hetkellä saan viestinä. Hoidettava voi silloin vastaanottaa sen sopivana aikana. Hoito tapahtuu vaikka hoidettava ei siihen keskittyisi. Riittää kun hän antaa luvan itselleen ottaa sitä vastaan ja enkeleille tehdä hoito. Annan aina ohjeet jotka hoitoa varten saan

 

 

1 YKSITYINEN OHJAUSKERTA, tv.

Kesto vaihtelee • 15 - 40 €

Yksityinen tapaaminen jossa voin esim. Opettaa enkelikorttien tai kivien käyttöä, viestien vastaanottoa eri tavoin, puhdistuksia, suojauksia, enkeliin yhteydenottoa, enkelihoidon tekemistä tai muuta, mitä henkilön suunnitelmiin sillä hetkellä sopii. Käytännössä 1 - 2 asiaa / OHJAUSKERTA

 

 

KEVYT OHJAUS - MENTOROINTI

Kesto vaihtelee • 61 - 96 €

Hinta on kk-hinta. Hintaan sisältyvät useimmat palveluistani, voin esim. tehdä ohjattavalle tilanteen mukaan tulkintoja, puhdistuksia, suojauksia, auttaa häntä vastaanottamaan viestejä, auttaa ja ohjata häntä toimimaan itsenäisesti tavoitteena löytää oma paikkansa valon maailmassa. Pidän ohjattavan usein mukanani henkisellä tasolla langettaen hänelle tilanteen mukaan oman suojaukseni.

 

 

LUENNOT, TV.

Kesto vaihtelee • 75 - 150 €

Luentoja, puheita, keskusteluja ihmisryhmille tilanteen mukaan muokattuna. Ei sisällä muita palveluja. Luennon pituus voi vaihdella sopimuksen mukaan.

 

 

ESTEET ETENEMISELLE : menneet ajat / elämät, edesmenneet

Kesto vaihtelee • 35 - 60 €

Kun haluaisit edetä valonpolullasi mutta tunnet jonkin olevan esteenä, voin auttaa sinua poistamaan esim. Kehoosi kertyneitä menneitä tapahtumia, ottamaan vastaan viestejä edellisistä elämistäsi, joiden vaikutuksella voi olla suurikin merkitys elämässäsi tai ottamaan viestejä vastaan edesmenneiltä oppailtasi, jotka voivat olla esim. Sukulaisiasi. 

 

 

 
Moneen palveluun voi sisältyä monia " pikkuseikkoja ", palveluja tai niiden osia , jokainen henkimaailman tehtävä määräytyy tilannekohtaisesti ja henkilökohtaisesti jokaiselle erikseen.
 Halutessasi voit kysyä myös eri henkimaailman töistä listan ulkopuolelta ( esim. Erilaiset puhdistukset), erilaisista palveluyhdistelmistä, tai henk.koht. tarjouksesta, räätälöidään yhdessä sinulle sopiva palvelu / paketti & hinta.
Mahdollinen heikompi sosiaalinen asema, ym. Ei ole este tai ongelma, KAIKKI OVAT ENKELEILLE YHTÄ TÄRKEITÄ.
Ole rohkea ja ota yhteyttä, KAIKKI on mahdollista enkeleiden toimesta eikä kukaan ole heikompi toista.

Tässä muutamia saamiani palautteita asiakkailtani

" Pyysin Annan apua ahdistavassa tilanteessa jossa olin menettänyt elämäniloni ja -haluni. Myös talouteni ollessa tiukka, hänen kahdeksan euron tarjouksensa oli mahdollinen. Annan lämmin ja rakkaudellinen suhtautuminen ja tapansa auttaa, oli jotain niin uskomattoman ihanaa, lämmintä, sydämellistä sekä rakkaudellista, että ymmärsin ottaneeni parhaan askeleen elämäni polulla. Ymmärrän nyt miksi minulle annettiin niin vahva tunnekokemus että vihdoin pyysin apua, kaikella on tarkoituksensa. En ole yksin, saan apua kun pyydän, minua rakastetaan ja kaikki tilanteet tapahtuvat minun parhaani mukaisesti. " Valon tietä kuljen <3 <3 <3 Nainen 66 v. 😍💕😇

 

" Kiitos sinulle Anna, kun välitit minulle viestejä enkeleiltä ja annoit myös käytännöllisiä neuvoja. Viestit todella koskettivat minua ja muuttivat elämäni suuntaa. Sain vastaukset kysymyksiini.  Enkelit eivät olleet aiemmin minulle vieraita,  mutta nyt he ovat lähempänä kuin koskaan. "

 " Päällimmäisenä nousi mieleen ajatus, että kirjoitat tavallaan siitä mitä olen pääsiäisen jälkeen tehnyt. Elämäni on muuttunut henkisen elämän tasolla paljon parempaan suuntaan. Olen päästänyt irti monista asioista jotka ovat tuoneet turhaa stressiä elämääni. Olen oppinut nauttimaan eri lailla, olen antanut anteeksi itselleni, minulla on tunne kuin edestä olisi hävinnyt muuri, joka on estänyt minua näkemästä maailmaa ja ennen kaikkea estänyt minua kohtaamasta sitä omana itsenäni."

 " Kiitos paljon tulkinnasta! Tulkitsit hyviä asioita ja osuit mielestäni heti ytimeen ja oikeaan. Niiden pohjalta minulla on kutkuttava tunne että ne ihan konkreettiset asiat mitä enkelit myös näytti sinulle pitävät paikkaansa...olen helposti epäileväinen mutta nyt jostain syystä uskon mikä on jos totta puhutaan niin aika IHANAA! Kiitos sinulle kovasti ja myös enkeleille. Olit ihana. Luotan ja uskon. "

" Kiitos erittäin paljon Annalle <3 Sain apua ja tukea laajasti eri asioihin ja luottamusta enkeleihin ja heidän apuun ja ohjaukseen. Lämmöllä, kaikkea hyvää <3

"

” Tulkintasi oli todella laaja ja monipuolinen. Se oli selkeästi kirjoitettu ja toivoa antava. Olit käsitellyt asioita todella monipuolisesti, ja en olisi voinut mitenkään odottaa yhtään laajempaa tulkintaa. Se oli todella kattava kaikin tavoin.

Viestit, jotka välitit minulle, resonoivat minuun. Asiat, joista välitit enkeleiden viestejä, olivat minulle tärkeitä, ja siellä oli myös paljon sellaista mitä en olisi osannut pyytää, mutta joka lukiessa tuntui tarpeelliselta saada tietää. Kristallivirta oli helppo visualisoida, ja tuntuikin minulle oikein luonnolliselta puhdistautumistavalta. Muita mieleen jääneitä asioita tulkinnassasi oli se, kuinka itsestä huolehtiminen ja itsensä arvostaminen on ollut vaikeaa, ja kuinka opettelen sitä edelleen. Se todellakin resonoi minussa. Ja etenkin se, että kun tunnen itseni tarpeeksi arvokkaaksi, tulen saavuttamaan unelmoimani asiat. Kiitos kovasti näistä, ja kaikista muistakin, enkeleiden viesteistä; ne koskettivat. Tulen varmasti palaamaan tähän tulkintaasi myöhemminkin ja uskon sieltä nousevan vielä uusia näkökulmia ja ohjausta minulle silloinkin. Kiitos, tulkintasi oli oikein hyvä! <3 ”

 

 

Anna palautetta palveluistani  feather_100x78

Nimi (pakollinen)

Sähköposti

Aihe

Viesti